If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Баси. що не пускат в производство такива модели, ами набутват некви грозотии като Ми.То и новата Джулиета. Особено предницата е адската работа. Малко напомня на Корвет от 60-те
ми то 1 концепт, 2ри концепт и накрая ще стане кола, в която вероятно ще има и нещо от концепта
все пак в тия неща дизайнерите се развихрят, после идват мениджърите и казват - я почвай да режеш, че производството на това е твърде скъпо или инженерите - еййй, дизайнера, аз как ще си заврЪ ръцете да му сложа крушките на това, я тоя панел го отрежи от капака и направи малко място за 6я цилиндър
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
BAT не беше ли концепцията за минимално въздушно съпротивление?
То си личи донякъде, де - грозно е почти колкото вейрон.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
иии преди време имаше некаф концепт Нувалова ли беше не се сещам как беше името точно..едно такова 4х4 с кръгли фарове 6 на брои..еиии мноу гроо00о0озна работа туи нещо е същата пумия
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment